FRONTPAGE
STUDIO A
STUDIO B
STAY OVERNIGHT
THE CREW
EQUIPMENT
GALLERY
REFERENCES
CONTACT

Tommy Hansen

Tommy Hansen har også en fortid som musiker. Her giver Ulrik Bache sit syn på ham:

Tommy - "Who the heck is Tommy"? En nærmere beskrivelse af Lydtroldmanden, Musikproduceren, Studioejeren og Musikeren Tommy Hansen må så absolut tage sit udgangspunkt tilbage i midten af 60'erne.

Han var dengang en 13-14 år gammel og duperede allerede med, at kunne sætte sig til klaveret og spille klassiske ting, som den mest naturlige ting i verden - og så endda uden noder.

Tommy måtte klart betegnes som et Musisk Naturtalent - "Den fødte Musiker". Det var på dén tid, der virkeligt kom gang i Pigtrådsmusikken og Tommy blev hurtigt den bærende kraft i en af datidens mest markante Musikgrupper i Jylland, "Jack & The Rippers".

Han havde for en tid skiftet tangenterne ud med Leadguitaren og blev overalt beundret for at være en særdeles talentfuld guitarist, med sin helt egen "Sound". Senere høstede Tommy stor anerkendelse som HammondorgelVirtuos i Kultbandet "Den Gamle Mand og Havet", som absolut rangerede i toppen af den danske elite indenfor Avangarderock'en.

Tommy var vendt tilbage til tangenterne og kunne nu også kalde sig Komponist, idet han stod for størsteparten af deres selvkomponerede,meget personlige Repertoire. "Den Gamle Mand & Havet" kunne bl.a. høres på de Københavnske Kultsteder "Brøndbypoppen" og "Klub 27" og spillede bl.a. på MegaKoncerter med både "Led Zeppelin", "Ten Years After" og Cremen af Den Danske Musikelite.

Overalt var der næsegrus beundring for og stor nysgerrighed omkring Tommy's evne til at presse det mest umulige ud af Hammondorglet med tilhørende Leslie.Tommy Hansen's interesse for og ekspertise indenfor det Lydmæssige voksede med stor hast, idet han allerede i 70'erne etablerede sit første Lydstudie. Det var i "Æggebakke-tiden". Flere og bedre studier etableredes og nedlagdes, efterhånden som mulighederne opstod og udtømtes indenfor de aktuelle faciliteter og Tommy blev efterhånden en efterspurgt "Lydguru".

"The Hansen sound" havde for alvor gjort sit indtog og vundet respekt også indenfor Lydproduktion. Den medfødte musikalitet var gennemgribende og uomtvistelig og sad helt indlysende også i "Lyttelapperne" og i Instinktet. Med udgangspunkt i mere end 25 år med Musik og Lyd og med en imponerende række Lydproduktioner, i egne Lydstudier og Europæiske Storstudier bag sig, finder man i dag Lydtroldmanden Tommy Hansen veletableret i et utroligt lækkert og særdeles personligt Lydstudie i Horsens.

Sjældent finder man et Produktionsstudie med så fine Lydfaciliteter som hos Tommy. Det hele er med nænsom hånd opbygget af de bedste Lydkomponenter fra "Dengang man lavede Rigtigt Elektronisk Håndværk".

Vigtige chips er skiftet ud med de bedste lydgivere fra nutiden og kombineret med de mest moderne Forstærkere, Effekter, Mics, Speakersystems og Højteknologisk Harddiskrecording. Hansen-Studiet nyder stor respekt blandt de bedste musikere og Tommy er så stort et Lydtalent, at han har en indforstået "Feeling" med alle former for Musik. Han får det bedst mulige ud af alt hvad han rører ved, hvadentendet er den fineste akustiske, den mere poppede eller den mest rock'ede.